Victor Piţurcă îşi dă copilul în judecată. Selecţionerul nu vrea să plătească pensie alimentară

Victor Piţurcă nu acceptă decizia instanţei, care a decis că el este tatăl copilului născut de Vica Blochina. Judecătorul l-a obligat pe Piţurcă să plătească 39.000 de lei lunar, însă acesta vrea însă ca procedura de plată a pensiei alimentare să fie oprită şi îşi dă în judecată propriul copil.

RomaniaTV.net
30 nov. 2012, 19:22
Victor Piţurcă îşi dă copilul în judecată. Selecţionerul nu vrea să plătească pensie alimentară

Vestea că Victor Piţurcă a devenit tată cu acte în regulă a ajuns oficial şi la Federaţia Română de Fotbal. „Naşul” Mircea Sandu a fost obligat de Judecătoria Buftea să oprească 100.000 de euro din leafa pe care i-o dă selecţionerului şi să o vireze în contul băieţelului acestuia.

Suma este considerabilă, iar Victor Piţurcă nu vrea să renunţe la ea, mai ales că judecătorul l-a obligat să plătească retroactiv din decembrie 2011, când a început procesul de paternitate. Astfel, Victor Piţurcă cere suspendarea sentinţei până la rămânerea ei definitivă şi irevocabilă.

Astfel, în condiţiile date, Victor Piţurcă şi-a trimis de urgenţă avocatul la tribunal, pentru a cere suspendarea executării sentinţei. O nouă decizie în privinţa pensiei alimentare va fi luată săptămâna viitoare, de Tribunalul Ilfov