Victor Piţurcă, despre Ungaria – România: Probabil va lipsi spectacolul

Din cauza terenului prost şi a absenţei spectatorilor din tribune, Victor Piţurcă nu se aşteaptă la un meci atractiv vineri seara, în preliminariile CM 2014. Meciul Ungaria - România se va disputa la Budapesta, de la ora 21.30.

21 mart. 2013, 13:02
Victor Piţurcă, despre Ungaria – România: Probabil va lipsi spectacolul

Naţionala României a efectuat joi, la Budapesta, antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Ungaria, programată vineri seara (ora 21.30), în preliminariile CM 2014. Gazonul stadionului Ferenc Puskas se prezintă în condiţii deplorabile, lucru subliniat şi de antrenorul Victor Piţurcă, la conferinţa de presă.

Este un meci extrem de important, atât pentru România, cât şi pentru Ungaria. Ne dorim un rezultat pe măsură. Din păcate, nu se va disputa sub auspicii foarte bune, pentru că nu sunt nici spectatori. Personal, nu sunt de acord cu lucrul asta. Timpul ne pune si el probleme, terenul e foarte greu şi probabil că spectacolul va lipsi. Nu asta contează, ci faptul că vrem să cucerim punctele puse în joc. Trebuie să ne adaptăm„, a declarat Piţurcă, citat de digisport.ro.

Totodată, selecţionerul s-a referit şi la Adrian Mutu, care va juca din nou la naţională, după un an de pauză. „Nu cred că Mutu e arma secretă. E cunoscut, are ştate vechi la echipa naţională. Este un jucător mare şi foarte valoros. A jucat puţin la echipa naţională în ultimul timp, din diferite motive, dar e la un nivel bun de joc. S-ar putea regăsi între primii 11, dar nu cred că e o armă secretă. Mă bazez pe toţi jucătorii români. Echipa a jucat foarte bine în ultimul timp, a câştigat meciuri importante şi asta mă face să cred în echipa pe care o conduc„, a mai spus Victor Piţurcă.