Victor Hănescu s-a calificat în sferturile de finală la Openul Portugaliei

Tenismanul Victor Hănescu, locul 54 ATP, s-a calificat, miercuri, în sferturi de finală la Openul Portugaliei, turneu dotat cu premii în valoare totală de 467.800 de euro, informează site-ul oficial al competiţiei. Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, locul 49 WTA, a ratat, miercuri, calificarea în sferturile de finală ale Openului Portugaliei, precum şi Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 5 şi locul 26 WTA.

01 mai 2013, 15:29
Victor Hănescu s-a calificat în sferturile de finală la Openul Portugaliei

Hănescu l-a învins, în turul doi, cu scorul de 7-6 (7-2), 6-4, după o oră şi 30 de minute, pe francezul Benoit Paire, cap de serie numărul 6 şi poziţia 32 în ierarhia mondială, scrie Mediafax.

În sferturile de finală, Victor Hănescu îl va întâlni pe învingătorul partidei dintre spaniolul David Ferrer, principalul favorit al competiţiei şi locul 4 ATP, şi francezul Eduardo Roger-Vasselin, poziţia 73 în clasamentul mondial.

Pentru calificarea în sferturile de finală ale Openului Portugaliei, Victor Hănescu va primi 45 de puncte ATP şi un cec în valoare de 12.040 de euro.

Monica Niculescu, locul 49 WTA, a ratat, miercuri, calificarea în sferturile de finală ale Openului Portugaliei, turneu dotat cu premii în valoare totală de 235.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei

Niculescu a fost învinsă, în turul doi, cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră şi 29 de minute, de Elena Vesnina (Rusia), cap de serie numărul 7 şi poziţia 28 în ierarhia mondială.

Pentru performanţa reuşită la Openul Portugaliei, Monica Niculescu va primi 30 de puncte WTA şi un cec în valoare de 2.500 de euro.

Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 5 şi locul 26 WTA, a ratat şi ea, miercuri, calificarea în sferturile de finală ale Openului Portugaliei, turneu dotat cu premii în valoare totală de 235.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

Cîrstea a fost învinsă, în turul doi, cu scorul de 6-1, 6-2, după o oră şi cinci minute, de Kaia Kanepi (Estonia), poziţia 40 în ierarhia mondială şi câştigătoarea de anul trecut a Openului Portugaliei.

Pentru performanţa reuşită la Openul Portugaliei, Sorana Cîrstea va primi 30 de puncte WTA şi un cec în valoare de 2.500 de euro.