Victimele accidentelor rutiere, comemorate la Bucureşti VIDEO

Rudele celor care şi-au pierdut viaţa în urma unor accidente rutiere s-au strâns să le plângă, dar şi ca să tragă un semnal de alarmă pentru cei care când se urcă la volan îşi iau cu ei şi inconştienţa.

RomaniaTV.net
19 nov. 2011, 15:13
Victimele accidentelor rutiere, comemorate la Bucureşti VIDEO

De la începutul anului, numai în Capitală 59 de oameni au murit în accidente cumplite. Alţi 653, grav răniţi, au ajuns în stare gravă la spital. Pentru a evita asemenea tragedii, o parte din cei care au trăit asemenea drame în familie s-au întâlnit la o manifestare dedicată amintirii lor.

Fiecare dintre victime avea planurile ei de viaţă, dar totul s-a terminat brusc. Cei dragi, rămân să-şi plângă amarul şi să-şi amintească de ele.

Zeci de siluete umade de hârtie au fost decupate şi întinse pe asfalt. Poate aşa le atrag atenţia şoferilor. „Vrem să sensibilizăm lumea. Să respecte regulile de circulaţie. Poliţia degeaba vine să fluiere după ce s-a întâmplat accidentul. Trebuie să fim respectaţi în trafic.

Potrivit Poliţiei, în Bucureşti artelere pe care se întâmplă cele mai multe accidente sunt bulevardele mari, precum Colentina, Ghencea ori Mihai Bravu.