Vicepreşedintele PDL Bihor Dorin Corcheş şi-a dat demisia din partid

Vicepreşedintele PDL Bihor Dorin Corcheş şi-a anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, demisia din acest partid, după 13 de ani de activitate politică.

RomaniaTV.net
25 iun. 2013, 09:02
Vicepreşedintele PDL Bihor Dorin Corcheş şi-a dat demisia din partid

„O astfel de decizie nu am luat-o la nervi şi nici într-un moment delicat. Am hotărât să plec din PDL din mai multe motive după o analiză personală de câteva luni; nu a fost o decizie uşoară mai ales după atâţia ani de activitate politică. Am privit spre viitor”, a declarat, pentru AGERPRES, Corcheş.

Fostul lider democrat-liberal a precizat, de asemenea, că toate motivele demersului său, dar şi proiectele de viitor vor fi prezentate într-o conferinţă de presă ce va avea loc joi, 27 iunie.

Prin demisia anunţată marţi, el a renunţat şi la funcţia de consilier municipal şi lider al grupului de consilieri PDL din Consiliul Local Oradea.

Dorin Corcheş a precizat că ‘nu se pune problema’ trecerii la PSD sau la Partidul Forţa Civică. El a adăugat că nu se va retrage din viaţa politică.

Dorin Corcheş este unul din cei 12 vicepreşedinţi ai organizaţiei judeţene PDL Bihor, alături de Ionel Avrigeanu, Dorel Talpoş, Florian Oros, Dorel Luca, Sorin Sarca, Lucian Popuş, Mircea Bradu, Ioan Turcuţ, Ionela Pop-Bruchental, Radu Ţârle, şi Nicolae Jolţa.