Vica Blochina, fosta iubită a lui Piţurcă, susţine că un medic estetician i-a mutilat sânii

Fosta iubită a lui Victor Piţurcă, balerina Vica Blochina, susţine că a fost mutilată de un medic estetician. Bustul ei arată rău şi are dureri pentru care ia zilnic calmante.

RomaniaTV.net
29 nov. 2012, 14:55
Vica Blochina, fosta iubită a lui Piţurcă, susţine că un medic estetician i-a mutilat sânii

Vica Blochina recunoaşte că nu a fost înzestrată de natură cu sâni frumoşi. De aceea a decis să facă implanturile. A mers la clinica privată a Adinei Alberts, iubita omului de afaceri Viorel Cataramă. Operaţia a avut loc în mai.

„Când a vazut sânii mei a spus „nu ştiu de ce arată aşa de rău!” Adică ea era uimită de ce a făcut! Da! După o lună de zile mi s-a deschis operaţia”, a precizat Vica Blochina, care susţine că a fost nevoită să suporte refacerea cusăturilor.

La mine problema este durerea. Eu iau calmante în fiecare zi şi noaptea înainte să mă culc. Dimineaţa mă trezesc cu o durere foarte mare„, a mai spus Vica.

Medicul Adina Alberts susţine că totul s-a întâmplat pentru că Vica Blochina că nu a respectat indicaţiile postoperatorii.

„M-a rugat să mint la o emisiune că nu am purtat sutienul şi s-au lăsat sânii”, a mai spus balerina.

„Nu ştiam că o să mă doară şi o să am cicatrici aşa de mari, nu scrie nicăieri că o să am dureri atât de mari şi că siliconul o să se plimbe în sus şi în jos, în stânga şi dreapta. Am respectat orice regulă, nu ai cum să nu le respecţi, nu ai cum să porţi bustieră… te dor atât de tare sânii, că trebuie să porţi bustieră”, a declarat Vica la România TV.

„Port în continuare corsetul…am fost la doctor, la fiecare control…după o lună de la operaţie mi-a plesnit o cusătură şi s-a infectat, m-a anesteziat încă o dată, iarăşi am stat cu bandajul pe sâni„, povesteşte balerina, care spune că nu înţelege de ce medicul Adina Alberts o atacă. „Nu am vorbit urât de ea, nu am vrut să apar în presă, nu am spus o secundă că sânii mei s-au lăsat”, a spus Vica Blochina.

„Eu nu vreau să o dau pe ea în judecată, ea mă atacă, nu eu pe ea”, a explicat femeia.

Vica Blochina se pregăteşte pentru o nouă intervenţie chirurgicală de refacere a sânilor, în Italia, şi care o va costa circa 50.000 de euro.