Viaţă sexuală: Secrete pentru a atinge orgasmul

O viaţă sexuală sănătoasă presupune atât partide de amor regulate, cât şi orgasme pentru ambii parteneri. Deşi de multe ori femeile pot avea o viaţă sexuală satisfăcătoare şi fără a avea orgasm este totuşi bine ca bărbaţii să se străduiască mai mult. Până la urmă orice bărbat care vrea o viaţă sexuală implinită nu se mulţumeşte cu jumătăţile de măsură. Şi vrea ca şi partenera să ajungă la orgasm astfel ca şi ea să aibă o viaţă sexuală la fel de împlinită.

RomaniaTV.net
03 mai 2012, 09:18
Viaţă sexuală: Secrete pentru a atinge orgasmul

Iată câteva sfaturi pentru a experimenta orgasmul împreună.

Stimulează punctul G pentru a atinge orgasmul şi a avea o viaţă sexuală împlinită

Adoptaţi o poziţie care să favorizeze stimularea cât mai intensă a clitorisului. Spre exemplu, în cazul în care partenera este deasupra, obtineţi exact rezultatul pe care vi-l doriţi.

Vorbiţi în timp ce faceţi dragoste pentru o viaţă sexuală împlinită

Bărbaţilor chiar le place să fie ghidaţi. Tocmai de aceea este indicat ca femeia să-i spună partenerului că face ceea ce trebuie sau să-i comunice prin gemete ce bine se simte în timp ce fac dragoste.

Exercitiile Kegel îţi îmbunătăţesc viaţa sexuală

Acest tip de exerciţii sunt deja clasice şi ajută o femeie să transforme un orgasm obişnuit într-unul fabulos. Imaginează-ţi că urinezi şi, din când în când, te opreşti. În timp ce faci asta este indicat să-ţi ţii şi respiraţia.

Citiţi aici mai mult