Vezi cum arată femeia cu cele mai lungi unghii din lume FOTO & VIDEO

Cele mai lungi unghii din lume măsoară peste 6 metri şi aparţin unei artiste americane. Posesoarea acestor... accesorii susţine că, deşi par incomode, unghiile nu o împiedică să îşi trăiască viaţa normal, ca artistă, femeie şi bunică.

RomaniaTV.net
28 nov. 2011, 18:39

Femeia cu cele mai lungi unghii din lume este cântăreaţă în SUA şi se numeşte Chris Walton, sau, cum este mai bine cunoscută, The Dutchess. Are 45 de ani şi nu şi-a mai tăiat unghiile de 18 ani, iar acum acestea măsoară peste 6 metri şi au fost incluse în Guinness Book of World Records 2012.

Chris Walton este deja bunică la 45 de ani, aşa că, evident, toată lumea se întreabă cum face să-şi ţină nepoţii în braţe sau să-i mângâie fără să-i rănească. Sau cum se descurcă cu menajul, cu toaleta şi chiar cu manichiura. Interesant însă este că ea reuşeşte să le facă pe toate. S-a obişnuit, în 18 ani.

„Urăsc să curăţ baia sau să fac curăţenie, dar totuşi o fac. Şi lăcuirea unghiilor este destul de dificilă. Abia atunci realizez cât de lungi sunt unghiile mele”, spune The Dutchess.

Ea nu crede că trebuie să fie judecată pentru alegerea sa. „Este ca şi cum îţi laşi părul să crească, sau barba. Nu le-am lăsat să crească atât de mari cu un scop anume. Pur şi simplu nu mi-am mai făcut manichiura şi am început să am grijă singură de unghiile mele şi nu le-am mai tăiat. Eu am continuat să trăiesc, ele au continuat să crească. Nu le dau atât de mare atenţie precum s-ar crede, uneori chiar uit de ele”, explică Chris Walton. Totuşi, ea admite că pentru a-şi întări unghiile, a folosit acril, o substanţă specifică aplicării unghiilor false, atât pe suprafaţa, cât şi pe interiorul unghiilor.

Chris a povestit că şi-a rupt o singură dată o unghie, când îşi repara motorul maşinii pe autostradă.