Cine are cele mai mari şanse să devină cea mai SEXY FEMEIE din 2013

La sfârşitul acestei săptămâni încep voturile pentru cea mai sexy femeie din 2013. Un model irlandez are cea mai mare şansă se fie aleasă pe primul loc, după ce anul trecut a fost pe locul cinci, cu toate că era pentru prima oară când participa la acest concurs.

07 feb. 2013, 14:51

Georgia Salpa, în vârstă de 27 de ani, are cele mai mari şanse să fie aleasă cea mai sexy femeie din 2013 de una dintre cele mai importante reviste pentru bărbaţi, revista FHM, dat fiind că va apărea goală în revistă, chiar în numărul în care începe sondajul, potrivit The Sun.

Tânăra a devenit o celebritate după ce a participat la varianta britanică a show-ului de televiziune Big Brother. Anul trecut, cu toate că a intrat pentru prima oară în topul FHM, a fost aleasă drept a cincea cea mai sexy femeie din lume, depăşind-o pe Megan Fox şi Katy Perry, dar fiind în urma Rihannei.

Tânăra focoasă din Irlanda s-a dezbrăcat pentru a ajuta revista FHM să pornească sondajul anual în care se aleg cele mai sexy femei de pe planetă. Oricine poate participa la acest vot, pe adresa fhm.com/100sexiest.