Cum arată vodca de 2,6 milioane de euro. Vezi cea mai scumpă maşină, cea mai scumpă sticlă de apă

Cei mai bogaţi oameni din lume îşi permit cele mai extravagante şi scumpe produse. Pentru a-şi satisface plăcerile, bogaţii lumi cheltuie milioane de dolari pentru maşini, ceasuri şi chiar băuturi. Site-ul World Most Expensive a creat un top al celor mai scumpe produse din lume.

RomaniaTV.net
27 mart. 2012, 20:33

Cea mai scumpă maşină din lume a devenit Lamborghini Aventador J care a fost prezentată recent la salonul auto de la Geneva. Bijuteria costă 2,75 milioane de dolari, cu aproape 750.000 mai mult decât bolidul Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse.

Amatorii de băuturi fine se pot delecta cu o sticlă de vodcă rarisimă. Pentru 3,7 milioane de dolari ei pot cumpăra „Votca Miliardarilor” creată de renumitul designer Leon Verres. Preţul exorbitant este dat de cele 3 mii de diamante şi cristale Swarovski cu care este acoperită sticla. Iubitorii de cele mai noi tehnologii au şi ei produse de lux. Cea mai scumpă husă de laptop din lume costă 11 milioane de dolari fiind acoperită cu 8800 diamante.

Cel mai scump telefon din lume este un iPhone 4s în valoare de 9,5 milioane de dolari. El este acoperit cu 500 de diamante încrustate în aur. Timpul poate avea o altă valoare pentru iubitorii de bijuterii.

Cel mai scump ceas din lume costă 5 milioane de dolari şi este creat de compania elveţiană Hubolt. El este acoperit cu 1200 diamante.