Vezi ce vedetă din lumea muzicii ar fi putut sfârşi ca Whitney Houston

Abuzul de stupefiante este ceva la ordinea zilei printre staruri. Unii şi-au găsit sfârşitul din cauza problemelor cu drogurile, alţii au reuşit să le depăşească. La şase săptămâni de la moartea uneia dintre cele mai bune cântăreţe ale sfârşitului de secol trecut, Whitney Houston, o altă mare vedetă din lumea muzicală dezvăluie că ar fi putut avea aceeaşi soartă.

RomaniaTV.net
29 mart. 2012, 18:10

Elton John a mărturisit că este convins că ar fi sfârşit la fel ca Whitney Houston dacă nu ar fi reuşit să-şi învingă dependenţa de droguri şi de alcool. Mai mult, el spune că „este un miracol” faptul că a supravieţuit acelei perioade din viaţa sa.

„Am consumat la fel de multă cocaină ca Whitney. Este un miracol că nu am murit”, a afirmat Elton John, care recent a împlinit 65 de ani. „Aş fi putut foarte bine să sfârşesc la fel ca ea. Dacă nu aş fi reuşit să renunţ la droguri şi la alcool probabil aş fi fost mort demult şi să nu mai fi avut nimic din ce am astăzi, a mai spus starul britanic.

În urmă cu şase săptămâni, pe 11 februarie, cântăreaţa Whitney Houston a fost găsită moartă în cadă într-o cameră de hotel din Beverly Hills. Potrivit raportului preliminar al legiştilor, artista a murit prin înec, ca urmare a problemelor cardiace şi a consumului de cocaină.