Cadoul primit de Băsescu de la PDL-işti: un tablou cu Portul Anvers

Traian Băsescu a sărbătorit, joi, alături de parlamentarii PDL, UNPR şi de minorităţi, la Vila Lac 1, împlinirea a 60 de ani. La sosirea la Vila Lac 1, preşedintele Traian Băsescu a declarat că de ziua sa de naştere îşi doreşte "linişte". De la întâlnire ar fi lipsit reprezentanţii UDMR.

RomaniaTV.net
03 nov. 2011, 13:03
Cadoul primit de Băsescu de la PDL-işti: un tablou cu Portul Anvers

Parlamentarii PDL, UNPR şi cei ai minorităţilor au mers joi la Vila Lac 1 să ciocnească un pahar cu preşedintele Traian Băsescu, a cărui aniversare au sărbătorit-o în avans. Invitaţii i-au oferit preşedintelui Traian Băsescu un ceas, un tablou şi mai multe sfeşnice, informează RTV.

Deputaţii PDL i-au dăruit preşedintelui Traian Băsescu un tablou reprezentând Portul Anvers. Între 1987-1989, Traian Băsescu a fost şef al Agenţiei Navrom din Anvers.

„Ne-a spus numai de bine. Noi i-am urat «La mulţi ani» şi toate cele bune, iar cadourile – bugetul pe anul acesta”, a deputatul PDL Stelică Iacob Strugaru, care a precizat că la întâlnire nu s-au discutat probleme politice.

Şi senatorii i-au adus şefului statului un alt cadou.

La întâlnirea de la Vila Lac 1 a mers şi liderul deputaţilor minorităţilor naţionale. Varujan Pambuccian a declarat că i-a urat „La mulţi ani!” şi că nu i-a cumpărat un cadou şefului statului.

„Preşedintele a stat în zona de intrare şi cei care veneau îi spuneau «La mulţi ani!», apoi toată lumea se împrăştia în sală. Nu a fost nimic special, a fost ca la orice chestie de genul ăsta. Noi, de la grupul minorităţilor, nu i-am luat nimic”, a menţionat Pambuccian.

La întâlnirea de la Vila Lac au fost în jur de 150 – 200 de invitaţi.

„Am considerat de bun simţ ca la împlinirea a 60 de ani să bem împreună un pahar de vin, că buni, răi, cum sunt, cu ei trecem criza, nu cu altcineva”, a spus preşedintele Traian Băsescu îniantea întâlnirii.

Întrebat de jurnalişti ce îşi doreşte de ziua sa de naştere, şeful statului a răspuns: „Linişte”.  Şi a completat: „Şi ceea ce îmi doresc o să şi am, adică mâine (vineri – n.r.) nu vin la serviciu”.