Vezi ce a păţit un scafandru după ce s-a întâlnit cu o BESTIE MARINĂ: Diavolul mi-a MÂNCAT FAŢA FOTO

Un scafandru de 48 de ani din Marea Britanie a fost atacat de un monstru marin lung de 2 metri în timp ce se afla la o adâncime de 25 de metri în apele Atlanticului. Cu toate că a scăpat cu viaţă, bărbatul a rămas cu o cicatrice serioasă, după ce un ţipar violent l-a muşcat de faţă.

15 iul. 2013, 15:01

Jimmy Griffin va mai purta pentru o perioadă costumul de scafandru, după ce a fost atacat de un ţipar în timp ce înota în Oceanul Atlantic. El le-a povestit jurnaliştilor de la The Sun că se pregătea să iasă din apă, în momentul în care a fost atacat de monstrul marin lung de aproape doi metri. Cu toate că a crezut că este vorba despre o simplă ciupitură de buză, bărbatul s-a trezit cu toată faţa sfâşiată, sub privirile unui prieten care nu ştia ce se întâmplă.

Citeşte şi Perversiunile costă scump: Vezi ce a păţit un bărbat după ce a făcut sex cu un ŢIPAR

Spre finalul scufundării, chestia asta m-a lovit. A fost ca un pumn puternic în faţă. A venit din spatele meu, s-a pus pe mine şi a început să mă atace. Eram ca o păpuşă în fălcile lui. Mi-a stricat regulatorul şi nu am mai putut să respir. A trebuit să îmi ţin respiraţia şi să mă lupt cu el„, a povestit scafandrul.

Citeşte şi Un pescar a prins un peşte-monstru: Un ţipar gigantic, de 43 de kilograme FOTO