Veşti proaste pentru Inna. Tatăl ei a fost condamnat pentru ucidere din culpă

Îndrăgită de toată lumea, Inna nu este foarte fericită. Dacă în carieră totul îi merge strună, în viaţa personală vedeta are parte numai de necazuri. Tatăl Innei a fost condamnat, luni, la închisoare cu suspendare pentru un accident în urma căruia un om şi-a pierdut viaţa

RomaniaTV.net
03 oct. 2012, 05:46
Veşti proaste pentru Inna. Tatăl ei a fost condamnat pentru ucidere din culpă

Giorgic Apostoleanu, tatăl frumoasei cântăreţe Inna, şi-a primit pedeapsa pentru un accident pe care l-a provocat în 2009, în judeţul Constanţa, şi care s-a soldat cu o victimă. Tatăl Innei a fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare.

Decizia a fost luată de magistraţii Curţii de Apel Constanţa, în urma recursurilor formulate de părţile civile din proces la sentinţa pronunţată de Judecătoria Mangalia pe 19 iunie, prin care Giorgic Apostoleanu era condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare.

Curtea de Apel a menţinut decizia Judecătoriei Constanţa prin care tatăl Innei, alături de asigurator, este obligat la plata către părţile civile a sumei de 35.159 lei daune materiale şi a sumei de 40.000 de lei cu titlu de daune morale.

În data de 13 august 2009, Giorgic Apostoleanu, aflat la volanul unui automobil Dacia 1310, circula dinspre Constanţa spre Mangalia şi a accidentat mortal un mopedist.