Vedetele deformate de operaţiile estetice: Arată mai rău ca înainte FOTO

O mulţime de vedete recurg la operaţiile estetice în lupta cu îmbătrânirea, însă nu toate ajung la rezultate plăcute. Din contră, ele arată mai rău ca înainte.

RomaniaTV.net
31 oct. 2012, 21:50
Vedetele deformate de operaţiile estetice: Arată mai rău ca înainte FOTO

Pete Burns

Excentricul Pete a devenit cunoscut pentru melodia „You spin me round (Like a record)”, cântată pe când era în grupul Dead or Alive (Mort sau Viu), în 1984. După ani de operaţii estetice, Pete a ajuns să arate, în mod ironic, ca şi cum s-ar afla undeva între moarte şi viaţă.

În 2007, a anunţat că îl dă în judecată pe chirurgul său plastician pentru că i-a distrus viaţa şi cariera, după ce nu a reuşit să îi scoată implantul din buze. Pete continuă şi acum să facă operaţii estetice.

Înainte de operaţii

 

După operaţii

Courtney Love

Rockeriţa Courtney  a avut mai multe operaţii estetice nereuşite de-a lungul anilor, printre care la nas, la sâni şi la buze. Ea a spus că va renunţa la ele, însă în 2010 a făcut un lifting facial de ultimă tehnologie, cu celule stem. Acum, ea îşi doreşte să aibă din nou gura pe care i-a dat-o Dumnezeu. „Era perfectă, aveam buze mari, frumoase”,spune ea.

Înainte

După

Heidi Montag

Reality-starul american s-a transformat dintr-o tânără frumoasă într-o păpuşă Barbie cu un bust imens. Ea a făcut zece operaţii într-o singură zi, în 2009, după care a dezvăluit că vrea şi mai multe.

Jackie Stallone

Deşi are nişte buze absolut înfiorătoare, mama lui Sylvester Stallone nu îşi arată deloc vârsta: 90 de ani. În luna august a şocat lumea după ce a apărut într-o fustă mini la premiera filmului fiului său, The Expendables 2, şi cu o faţă demnă de o persoană de 60 de ani. Se pare că ar fi cheltuit până acum circa 70.000 de lire sterline pentru aspectul său tânăr, operat de chirurgii plasticieni.

Înainte

Mickey Rourke

Actorul de la Hollywood a învăţat o lecţie dureroasă după ce a ajuns la chirurgul plastician greşit. Dintr-un actor care înnebunea femeile s-a transformat într-un om de plastic. Iar cariera sa de boxer nu l-a ajutat la fizic.

Joan Rivers

Comediana are aproape 79 de ani, dar nu îi arată, mulţumită operaţiilor estetice. Partea proastă este că arată destul de diferit faţă de cum era în tinereţe.