Vedete goale, călare pe un peşte, într-o campanie bizară FOTO

Staruri ca Jerry Hall, Lizzy Jagger, Melanie Laurent, Greta Scacchi au acceptat să pozeze goale, cu un peşte în braţe, pentru a lupta împotriva pescuitului excesiv în cadrul campaniei "Fishlove".

21 mai 2013, 07:52
Vedete goale, călare pe un peşte, într-o campanie bizară FOTO

„Nu este vorba de interzicerea consumului de peşte, ci doar de invitarea la un pescuit durabil, rezonabil, în cadrul căruia să fie interzisă prinderea speciilor pe cale de dispariţie. Nu numai tigrii au nevoie de noi, ci şi peştii!”, spune iniţiatorul acestei campanii, Nicholas Rohl, patronul unui restaurant cu specific pescăresc din Brighton (unde nu se mai serveşte ton roşu din 2000), care a avut în 2009 ideea campaniei, reluate de atunci în fiecare an, scrie Agerpres.

Galeria Baudoin Lebon din Paris va găzdui între 28 mai şi 1 iunie o expoziţie de fotografii realizate în 2012 de John Rankin. Printre starurile fotografiate cu o creatură marină se numără actriţa franceză Melanie Laurent sau Lizzy Jagger. O nouă şedinţă foto va avea loc la Paris, pe 29 mai, vedete din Franţa, ale căror nume sunt deocamdată secrete, urmând să fie imortalizate de Denis Rouvre.

Organizatorii au anunţat alte două, la Madrid şi Roma.