Vaslui: Bebeluş de trei luni, provenind dintr-o familie cu opt copii, mort în condiţii suspecte

Un bebeluş în vârstă de trei luni, care provenea dintr-o familie cu opt copii din localitatea vasluiană Băceşti, a murit, joi, în condiţii suspecte, mama băieţelului susţinând că acestuia i s-a făcut rău dintr-odată, poliţiştii începând o anchetă în acest caz.

RomaniaTV.net
29 mart. 2012, 15:58
Vaslui: Bebeluş de trei luni, provenind dintr-o familie cu opt copii, mort în condiţii suspecte

Potrivit primelor informaţii oferite de anchetatori, mama bebeluşului a observat că fiului ei a devenit dintr-odată agitat şi, în consecinţă, a solicitat intervenţia unei ambulanţe pentru a-l transportat la spital.

În momentul în care echipajul medical a ajuns la locuinţa familiei din Băceşti, copilul nu mai era în viaţă, fiind anunţată Poliţia.

„Mama copilului susţine că băieţelului i s-ar fi făcut rău dintr-odată, fără ca înainte de asta să prezinte semnele vreunei boli. În urma examinării trupului bebeluşului, nu au fost identificare urme de violenţă pe corp. Este vorba despre o moarte suspectă asupra căror cauze aşteptăm să se pronunţe medicii legişti”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Bebeluşul în vârstă de trei luni provenea dintr-o familie cu opt copii, cel mai mare dintre ei având 15 ani.