Vaslui: Bărbat în stare critică, după ce a căzut în cap dintr-o căruţă cu fân

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea vasluiană Bogdana, a ajuns în stare critică la spital, luni după-amiază, după ce a căzut în cap dintr-o căruţă încărcată cu fân, de la aproximativ trei metri înălţime.

RomaniaTV.net
04 iun. 2012, 19:57
Vaslui: Bărbat în stare critică, după ce a căzut în cap dintr-o căruţă cu fân

Bărbatul se întorcea cu căruţa plină cu fân de pe câmpul din apropierea satului, când, la un moment dat, s-a dezechilibrat şi a căzut pe drum, lovindu-se puternic la cap.

În urma impactului cu solul, vasluianul a suferit un traumatism cranio-cerebral şi, în foarte scurt timp, a intrat în stop cardio-respirator.

„Echipajul medical deplasat la intervenţie a început manevrele de resuscitare imediat ce a ajuns la solicitare, pacientul fiind în stop cardio-respirator. Din fericire, după câteva minute de eforturi, s-a reuşit repornirea activităţii cardiace a bărbatului, care ulterior a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a declarat, luni, managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

După stabilizarea bărbatului, medicii vasluieni au luat decizia transferării acestuia la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, având în vedere starea gravă în care se afla.