Vasile Blaga: USL a dus o campanie de manipulare ieşită din comun

Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat duminică seară că este convins că ARD va obţine peste obiectivul de 20% de mandate în Parlament, deşi USL a dus o campanie de manipulare ieşită din comun.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 19:19
Vasile Blaga: USL a dus o campanie de manipulare ieşită din comun

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. „Aş vrea, în numele ARD, să le mulţumesc tuturor românilor care pe o vreme grea au fost la vot, dând dovadă de un civism cu totul deosebit. Un număr important din ei a votat candidaţii ARD şi le mulţumesc mult şi acestora. Scorul pe care l-am obţinut a fost rezultatul unei munci deosebite, în condiţii speciale (…) Într-o lună de zile, USL a dus o campanie de manipulare ieşită din comun”, a declarat preşedintele PDL Vasile Blaga duminică seară.

„Mulţumesc tuturor colegilor din teritoriu care s-au bătut în colegii şi îi rog să stea până în ultima clipă în secţiile de votare, să verifice fiecare vot, pentru că sunt convins că vom obţine obiectivul de a avea peste 20% de mandate„, a mai spus Blaga.

Preşedintele PDL a precizat că senatorii şi deputaţii ARD vor face în viitorul Parlament ce s-a propus în campania electorală: „vor apăra statul de drept, vor milita pentru o justiţie independentă şi pentru o Românie europeană, o Românie alături de prietenii ei euro-atlantici”.