Varianta tragică a „frumoasei adormite”: Drama unei femei VIOLATE în somn

Tânăra Naomi Hampson era deprimată după ce a aflat că tatăl ei suferă de cancer şi obişnuia să bea cam mult. Uneori se trezea, după o seară de beţie, îmbrăcată în rochii, cu unghiile făcute sau cu bijuterii pe ea, dar fără să îşi amintească când a adormit. Totuşi, în spatele acestor întâmplări se ascundea o preferinţă sexuală a iubitului ei.

RomaniaTV.net
02 dec. 2012, 20:20
Varianta tragică a „frumoasei adormite”: Drama unei femei VIOLATE în somn

Femeia a descoperit că prietenul ei, Robert, a violat-o în mai multe rânduri, după ce a sedat-o. Iubitul ei pervers obişnuia să îi facă manichiura, să îi pună bijuterii şi o viola în timp ce aceasta era sedată şi adormită. Mai mult, tânărul, al cărui tată este poliţist, făcea fotografii în timp ce o viola pe tânără, poze pe care le-a salvat în calculatorul său personal.

„Am fost dezgustată când mă gândesc la ce mi-a făcut. M-am simţit murdară şi violată. Faptul că nu îmi amintesc nimic din aceste lucruri face ca totul să fie şi mai grav. Este sinistru că am putut să stau în casă cu un astfel de om rău şi fără sentimente. Dacă poliţia nu ar fi descoperit acest lucru eu aş fi trăit în continuare cu el”, a declarat Naomi Hampson, potrivit Daily Mail.

Faptele pe care Robert le făcea au fost descoperite de poliţie, după ce acesta s-a lăudat la un prieten despre atacurile sale. După ce a fost arestat şi dus la judecată s-a descoperit că tânărul suferea de somnofilie, o condiţie psihologică cunoscută şi sub numele de „sindromul prinţesei adormite”.

Robert a admis ca a violat-o pe Naomi de trei ori în perioada 2008-2011 şi a pledat vinovat pentru violarea femeii. Bărbatul a primit o pedeapsă de opt ani de închisoare.