Vanghelie, SCOS din SĂRITE din cauza întrebărilor incomode despre frauda de la Bac VIDEO

Numele lui Marian Vanghelie, primarul sectorului 5 al Capitalei, apare în scandalul de la Liceul Dimitrie Bolintineanu. Profesorul de religie care a colectat şpaga de la elevii care urmau să primească subiectele de Bac rezolvate este angajat al Primăriei Sectorului 5. Contactat de România TV, Vanghelie şi-a ieşit din fire şi a jignit-o pe moderatoarea emisiunii, Sorina Matei, care îi punea întrebări "incomode" primarului.

03 iul. 2013, 17:18
Vanghelie, SCOS din SĂRITE din cauza întrebărilor incomode despre frauda de la Bac VIDEO

Marian Vanghelie a confirmat faptul că Leonard Petre, profesorul de religie care strângea banii de la elevi, este angajat al Primăriei Sectorului 5.

„Este manager de trei luni de zile la Primărie. Este un băiat tânăr şi nu este vinovat cu nimic. Eu vă asigur că nu este vinovat. Dacă este, va fi pedepsit”, a spus Vanghelie la România TV.

Vicepreşedintele PSD a refuzat în nenumărate rânduri să răspundă întrebărilor moderatoarei TV Sorina Matei, ba chiar a jignit-o pe această cu apelative precum „Eşti obraznică”, „Eşti disperată”.

„Ţi-a spus cineva să faci măgăriile astea? Eşti disperată! Eşti şi obraznică! Credeam că mă întrebaţi serios ceva, dar nu vedeţi că sunteţi obraznică”, i s-a adresat primarul Sorinei Matei.

Referitor la zvonurile legate de o presupusă legătură între secretara directoarei Costica Vărzaru, Elena Dumitru, şi membrii ai familiei Vanghelie, primarul a recunoscut faptul că o cunoaşte pe doamna Nuţi de ani buni de zile.

„Doamna Nuţi (Elena Dumitru) nu are nicio legătură cu familia mea. Ea a fost colega mea în Cooperaţie când aveam 18 ani”, a afirmat Vanghelie.

CITEŞTE ŞI Averea FABULOASĂ a fostei directoare a Liceului Dimitrie Bolintineanu, făcută în numai câţiva ani