Vândută pentru sex la 11 ani, de proprii părinţi, unui septuagenar în schimbul a 12 lire sterline

O fetiţă de 11 ani din Marea Britanie a trecut printr-o experienţă îngrozitoare. Copila va rămâne marcată pe viaţă de ceea ce i-au făcut chiar cei care i-au dat viaţă.  

RomaniaTV.net
03 dec. 2012, 11:34
Vândută pentru sex la 11 ani, de proprii părinţi, unui septuagenar în schimbul a 12 lire sterline

Fetiţa a fost găsită de autorităţi fiind forţată să lucreze ca prostituată pentru diverşi indivizi. Pentru o partidă de sex cu copila, nemernicii ei părinţi le pretindeau clienţilor suma de 12 lire sterline.

În plus, anchetatorii au mai aflat că fata fusese vândută contra unei sume mai mari care nu a fost precizată,  pe o perioadă de 5 ani unui bătrân de 76 de ani, scrie Daily Mail.

Fata fusese vândută în Spania, unde locuia bătrânul care o „cumpărase” pe 5 ani. Acolo fusese închisă într-o cameră din locuinţa bărbatului, unde a fost abuzată sistematic atât de el, cât şi de alţi bărbaţi, după cum scrie cotidianul spaniol Ultima Hora. 

Acum, fata are 15 ani şi a stat într-un centru de recuperare, după ce toată afacerea a ieşit la iveală în Palma Nova, Majorca.

Părinţii fetei, bătrânul căruia i-au vândut-o, precum şi alte două persoane sunt cercetaţi de autorităţile spaniole pentru delicte ca asalt sexual şi corupere de minori, în special.