Vampirii energetici: Ce plante îţi fac bine şi de care trebuie să te fereşti

Nu există om care să nu se fi întâlnit măcar o dată cu un vampir energetic. O persoană care, pur şi simplu, să-l sleiască de puteri. Ştiaţi, însă, că şi plantele pot fi vampiri energetici? Iată care sunt plantele de care trebuie să te fereşti şi ce plante ar trebui să ai în casă, potrivit lui Mihail Platonov, autorul cărţii “Vampirii şi donatorii casei. Secretele protecţiei energetice”.

RomaniaTV.net
26 nov. 2012, 21:44
Vampirii energetici: Ce plante îţi fac bine şi de care trebuie să te fereşti

Orhideea este deosebit de periculoasă pentru casa în care locuiesc oameni nehotărâţi, cu voinţă slabă. Pentru aceştia, orhideea funcţionează ca o pompă, absorbintu-le energia. Cel mai acut, vampirismul orhideei se manifestă dis-de-dimineaţă şi în timpul nopţii.

Feriga este un puternic vampir energetic. Pentru a se putea dezvolta normal are nevoie de foarte multă energie. Astfel, o puteţi aşeza pe televizor absorbindu-i toată energia negativă.

Chiparosul, deşi este un  puternic purificator al aerului, nu este indicat să-l avem în locuinţele noastre (în antichitate era numit arborele morţii).

Tuia, la fel că şi chiparosul este plantă vampir. Plasată în camera unde petreceţi mai mult timp, va poate pune viaţa în pericol.

Florile uscate sunt şi ele vampiri dar într-o măsură mai redusă decât cele vestejite.

În general, materia moartă atrage întotdeauna forţele necurate.

 Este important de reţinut că plantele nu trebuie amplasate în dormitoare, deoarece în timpul nopţii absorb oxigen şi degajă dioxid de carbon. În plus, noaptea plantele se eliberează de energia negativă: ciclul lor energetic este programat pe absorbţia diurnă a informaţiei negative şi purificarea nocturnă, prin eliminarea energiei negative.

Fireşte, nu toate plantele vampiri intră în categoria celor care trebuie ţinute departe de casă. Anumite plante, precum ferigile, îi ajută pe unii iar altora le pot face rău. Totul depinde de sistemul energetic al fiecărei persoane în parte.

Plante care dau energie

Muşcata cu flori roşii sau albe, cu frunzele uşor încreţite. Ne ajută să scăpăm de durerile de cap, dacă ne introducem câte  o frunză de muşcată în fiecare ureche. Muşcata posedă o energie pozitivă foarte puternică. Este suficient să stăm lângă o muşcată timp de 10-15 minute şi ne vom simţi odihniţi, cu forţele refăcute.

Ficusul este o plantă benefică pentru energetica omului. Lui i se datorează atmosfera plăcută şi bunăstarea din casa. Iritarea şi furia dispar tot datorită prezenţei ficusului. Asupra persoanelor irascibile au un efect calmant, acţionează cu blândeţe, abia perceptibil, calmând accesul de agresivitate. Este important să fie aşezat într-un loc unde să nu primească direct lumina de la soare.

Cactusul ne ajută să ne completăm energia şi în acelaşi timp poate înlătură energia negativă. Poate fi amplasat în faţa monitorului computerului, preluind o parte din energia negativă.

Citeşte mai mult pe Sfatulpărinţilor.ro.