Valentin Ceauşescu a ieşit la pensie. VEZI câţi BANI primeşte lunar

Valentin Ceausescu (65 de ani) a ieşit la pensie la sfarşitul lunii aprilie, după ce a lucrat peste 40 de ani la Institutul de Fizică Atomică de la Măgurele. Fiul lui Nicolae şi al Elenei Ceauşescu încasează o pensie de 2600 de lei pe lună.

21 iun. 2013, 08:38
Valentin Ceauşescu a ieşit la pensie. VEZI câţi BANI primeşte lunar

Născut în februarie 1948, Valentin Ceauşescu ar fi avut dreptul, conform legii, să iasă la pensie încă din luna iunie a anului trecut, scrie wowbiz.ro.

Cercetător senior de gradul 2 la Institutul de Fizică şi Inginerie Nucleară Horia Hulubei de pe platforma Măgurele, unde încasa un salariu de aproape 1.000 de euro, Valentin Ceauşescu a preferat să mai lucreze un an după vârsta pensionării, retrăgându-se la sfârşitul lunii aprilie.

Conform apropiaţilor, pensia lui Valentin Ceauşescu este în jur de 2.600 de lei pe lună, dar marele câştig, o dată cu ieşirea din câmpul muncii, este că va avea mai mult timp pentru fiica sa. Alexandra, fata lui Valentin şi a Roxanei, are 17 ani, peste un an urmând să dea la facultate, iar tatăl său doreşte să-i fie aproape în această perioadă importantă.