Vadim: Gigi, nu mă confunda cu Bănel Nicoliţă, puştiule. Dacă nu eram eu, erai puşcăriaş şi acum

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a comentat la România TV ruperea alianţei PRM - PNG. Vadim susţine că a rupt acordul cu partidul lui Gigi Becali, dar nu şi relaţia cu eurodeputatul.

RomaniaTV.net
09 apr. 2012, 17:29
Vadim: Gigi, nu mă confunda cu Bănel Nicoliţă, puştiule. Dacă nu eram eu, erai puşcăriaş şi acum

Alianţa PRM – PNG s-a rupt. Gigi Becali şi Corneliu Vadim Tudor nu s-au înţeles în privinţa candidaţilor. Gigi Becali a anunţat la România TV că va candida la primăria Capitalei, din partea PNG.

În replică, preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat la România TV că nu Gigi Becali a rupt alianţa, ci el.  „Noi nu aveam nicio alianţă şi dacă s-a rupt ceva, am rupt eu”, a spus Vadim.

Corneliu Vadim Tudor a arătat şi mesajul pe care i l-a transmis lui Gigi Becali în data de 2 aprilie 2012: „Dragă Gigi, am mari probleme în partid datorită tupeului şi lipsei de realism a oamenilor tăi. PNG nu are cum să fie egalul PRM şi tu ştii asta. În aceste condiţii, cade orice înţelegere între noi. Te sfătuiesc să candidezi independent. Îţi urez succes, Vadim Tudor”.

Potrivit lui Vadim, motivul ruperii alianţei este „încălecarea în judeţe”. Mai exact, „sunt judeţe unde PNG nici nu are organizaţii”.

„Nu putea fi unu la unu. A depăşit măsura. Eu i-am zis acum două săptămânila telefon: Gigi, nu mă confunda cu Bănel Nicoliţă, puştiule! Că dacă nu eram eu erai puscariaşul de serviciu şi la ora actuală! O lună în puşcărie, o lună în libertate. N-am vrut să dau publicităţii acest sms, dar vine el să braveze că a rupt înţelegerea cu mine. Care înţelegere? El m-a sufocat cu telefoane, cu propuneri. Ei voiau ca Alianţa PRM + PNG să figureze la BEC, pe buletinele de vot. Dar legea nu permite dacă nu te-ai înregistrat la tribunal cu un an înainte. Dacă juridic nu erau constituiţi mă trăgeau şi pe mine în insolvenţă. I-am zis să ia cei mai buni oameni ai lui, să intre în consilii, primari, viceprimari. Au zis da, ca până la urmă să nu te înţelegi cu ei”, a declarat Vadim la România TV.

Vadim a spus că nu şi-a pierdut „simpatia” faţă de Gigi Becali şi că nimeni nu i-a făcut „figuri atât de măgăreşti”.

Dacă a fost un acord verbal, l-am rupt eu pentru că riscam să nu mai fim acceptaţi să candidăm. Pierdeam un ciclu electoral„, a mai spus Vadim.

Cu mine nu se poartă nimeni în felul asta. El m-a sufocat cu 1.500 de telefoane. În şase minute m-a sunat de şase ori. Nu mai ştiau fetele mele ce să facă. Eram cu o cravată într-o mână, cu un pantof într-o mână, mă duceam la o manifestare. Domnul Becali, domnul Becali. Aveam şi aparatul de bărbierit, electric, de era să-mi tai urechea, să mă bâţâie că mă sufoca Gigi, că vrea să raporteze el la partidului lui, care n-are organizaţii în sectoarele 1, 3, 4 din Capitală, în judeţele Hunedoara, Vrancea, Satu Mare, Sălaj, Caraş-Severin, Galaţi, Brăila. Şi el voia să fie unu la unu, la paritate cu mine cu PRM. NU se poate, nu m-a câştigat nimeni la belciuge„, a mai comentat Vadim.

Despre decizia lui Gigi Becali de a candida la Primăria Capitalei, Vadim a spus că-i doreşte succes, eu nu sunt un om rău, dar nu va avea, eu ştiu scorurile reale ale sondajelor, nu va avea”.

Întrebat dacă-l va susţine pe Silviu Prigoană, candidatul PDL la Primăria Capitalei, Vadim a răspuns că „în niciun caz nu susţin oameni care ucid câini”.

Cât despre Oprescu, Vadim Tudor a declarat că este un candidat bun, dar că „nimeni nu este de nebătut” şi că PRM se va gândi la un candidat pentru primăria Capitalei după Paşte.