Vadim: Faza cu impotenţa m-a distrat. Să mă duc la nişte analfabete în loc să mă duc la doctor?

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a negat că ar fi avut de-a face vreodată cu o vrăjitoare. El a explicat la România TV că, prin apariţia numelui său în corespondenţa dintre Oana Zăvoranu şi vrăjitoarea Vanessa, aceasta din urmă ar fi încercat "să-şi dea importanţă". Din acest motiv, Vadim ameninţă cu represalii.

21 dec. 2011, 09:40
Vadim: Faza cu impotenţa m-a distrat. Să mă duc la nişte analfabete în loc să mă duc la doctor?

Este o mare porcărie. N-am apelat niciodată la baragladinele astea. Îşi dau importanţă. Faza cu impotenţa m-a distrat cel mai mult. Să mă duc la nişte analfabete în loc să mă duc la doctor? Dar nu a fost cazul„, a declarat C.V. Tudor pentru România TV.

Însă implicarea numelui său în acest scandal l-a iritat pe europarlamentar care ameninţă cu represalii împotriva vrăjitoarelor.

Dacă le prind, le rad în cap cu maşina de tuns iarbă ca să le scap de păduchi (…) Le bat cap în cap şi le bag şi la puşcărie„, a spus Vadim.

Acesta a arătat că frecventarea vrăjitoarelor este un păcat din perspectivă religioasă.

Eu sunt creştin practicant. Ele lucrează cu dracul„, a adăugat liderul PRM.

Jurnaliştii de la Cancan au publicat o serie de SMS-uri prin care Vanessa încearcă să o convingă pe Oana Zăvoranu să îşi retragă acuzaţiile la adresa sa, inclusiv printr-o ofertă să o împace cu unii dintre duşmani, printre care şi preşedintele PRM.

Cum Zăvoranu a declinat oferta, Vanessa a revenit cu detalii picante despre faptul că Vadim Tudor ar fi fost şi el la vrăjitoare pentru a-şi rezolva disfuncţiile sexuale şi pentru a obţine scaunul de preşedinte.

„Vadim sa nu mai rida de tine casi el a fost la vrajitoare exista probe”, este SMS-ul trimis de Vanessa Oanei Zăvoranu.