VACANŢĂ de COŞMAR: A fost MUŞCATĂ de o insectă şi i-a PUTREZIT SÂNUL

Mai multe înţepături de insecte, aparent inofensive, aproape au dus la moartea unei femei, plecată în vacanţă în Egipt cu fiica ei.

RomaniaTV.net
01 iul. 2013, 15:48
VACANŢĂ de COŞMAR: A fost MUŞCATĂ de o insectă şi i-a PUTREZIT SÂNUL

Natalie Thomason, o britanică în vârstă de 48 de ani, a mers într-o vacanţă în Egipt și s-a întors cu o boală care poate duce la o moarte rapidă, în agonie, potrivit The Mirror.

Știa că avea mai multe mușcături de țânțari și se așteaptă ca ele să se vindece. Dar, după ce a ajuns acasă, ele s-au infectat şi necrozat.

Îngrozită, femeia s-a grăbit la medicul de familie și în cele din urmă a fost diagnosticată cu fasciita necrozantă – cunoscută sub numele de sindromul bacterilor mâncătoare de carne.

Natalie, care în prezent se recuperează la domiciliu, a declarat: „Îmi mâncau carnea și o făceau să putrezească. Medicii m-au avertizat că aş fi putut avea sânii amputaţi. Mi-au spus dacă mai așteptam doar câteva ore, puteam să mor. Durerea era de nedescris. Dar cea mai înfricoșătoare era viteza de răspândire a infecției. Un minut eram bine, în următorele ore mă luptam pentru pentru viaţa mea în spital. Chiar am crezut că o să mor. Nu puteam să cred că aş putea să fiu atât de bolnavă de la o mușcătură de ţânţar”, a declarat femeia.

Natalie și fiica ei Becky, în vârstă de 24 de ani, au zburat la Sharm el-Sheikh în martie. După cinci zile de vacanţă, cele două au făcut o excursie la Cairo. Acolo Natalie a fost înţepată de ţânţari pe piept şi pe mână.

Drama a început la o lună după ce vacanța lor s-a încheiat, atunci când cele două înţepături de pe piept și una de pe brațul drept au început să se umfle.

Următoarea etapă a fost rapidă. În câteva ore blândele s-au mărit şi au devenit negre.

„În cele din urmă am fost dusă la chirurgie unde necrozele au fost tăiate. Chiar și medicii au fost îngroziți de cât de mari și adânci erau. Medicii cred că insecta care poartă fasciita necrozantă mi-a intrat prin locul unde fusesem înţepată atunci când am făcut baie în mare. Apoi s-a înmulțit într-un număt foarte mare”, a mai povestit femeia.