Vacanţă cumpărată din timp, economii de 40%

Îţi programezi vacanţa din timp, ai reducere 40%. Aşa îşi atrag clienţii agenţiile de turism care vor să-şi vândă pachetele pentru această vară. Spre deosebire de alţi ani, preţurile de pe litoralul românesc sunt mai mici pentru luna iunie decât în staţiunile din Turcia sau Grecia, informează România TV.

22 ian. 2013, 21:43
Vacanţă cumpărată din timp, economii de 40%

În Eforie Nord, la un hotel de 4 stele cu mic dejun inclus, acces la piscină şi la sala de fitness, turiştii plătesc 170 de lei pe noapte, dacă îşi cumpără vacanţa până la 31 martie. În Neptun, o vacanţă de 7 zile pentru două persoane, la un hotel de 3 stele, mic dejun inclus, internet gratuit şi acces la piscină, costă 850 de lei. Mai mult, un sejur de 5 nopţi la un hotel de 5 stele cu mic dejun şi prânz inclus în staţiunea Mamaia costă doar 280 de euro.

„Mi se pare o idee bună pentru dezvoltarea staţiunii şi în general pentru staţiunile de pe litoral”, susţine un bărbat.

De la an la an, hotelierii au îmbunătăţit programul pentru a-i convinge pe turişti să-şi petreacă vacanţele pe litoralul românesc.

„Prima perioadă a beneficiat de reducere de 30 la sută. Acum a început a doua perioadă, 25 la sută discount, rezervări până în 1 mai cu plata până pe 15 mai cu tarife foarte bune”, a declarat Anca Nedea Pavel, director general complex hotelier.

Şi concediile în străinătate sunt mai ieftine prin programul EarlyBooking. Pentru 7 zile petrecute în Turcia sau Grecia, la un hotel de 5 stele, ultra all inclusive, scoateţi din buzunar 600 de euro. La un hotel de 3 stele, cu aceleaşi facilităţi, tariful este de 400 de euro.