Urmărire şi împuşcături ca în filme în Chişinău. Un tânăr ar fi vrut să îşi omoare mama VIDEO

O urmărire dramatică a avut loc pe străzile din Chişinău. Poliţiştii moldoveni au tras opt focuri de armă pentru a opri un şofer care a refuzat să oprească la un control. După o cursă nebună, autorităţile au descoperit că acesta îşi sechestrase şi îşi rănise mama vitregă, pe care ar fi vrut să o omoare.

30 aug. 2013, 10:28
Urmărire şi împuşcături ca în filme în Chişinău. Un tânăr ar fi vrut să îşi omoare mama VIDEO

Cursa de pe străzile din Chişinău a durat aproximativ 40 de minute, potrivit publika.md. În timpul urmăririi, şoferul a lovit opt maşini, dintre care trei ale poliţiştilor moldoveni. El a fost prins după ce poliţiştii au tras mai multe focuri de avertizare. „Acesta mergea pe contrasens, era să mă lovească şi pe mine, în timpul mersului. Mergea cu uşa deschisă. S-a lovit într-un gard, de la depărtare am văzut că a căzut o persoană din maşină”, a spus un martor la incident.

În maşina bărbatului se afla mama vitregă a acestuia, care era grav rănită. Femeia a fost lovită de mai multe ori şi chiar strangulată cu centura de siguranţă. „Eu personal am eliberat-o şi am scos-o afară. Era şi benzină acolo. Probabil o vrut să îi dea foc”, a spus Iurie Cuşnir, poliţist.
Femeia a fost transportată de urgenţă la spital. Acum, ea se află în stare stabilă, în timp ce bărbatul a fost arestat de poliţişti.