Urmărire pe străzile Capitalei: Poliţiştii au intrat cu maşina în autoturismul hoţilor VIDEO

Patru bărbaţi care erau suspecţi de 60 de furturi din magazine au fost blocaţi de poliţişti în trafic. Indivizii erau sub observaţie de mai bine de şase luni. Ca să fie siguri că nu vor mai scăpa şi de această dată, oamenii legii au intrat cu maşina în autoturismul hoţilor.

RomaniaTV.net
07 nov. 2012, 07:42
Urmărire pe străzile Capitalei: Poliţiştii au intrat cu maşina în autoturismul hoţilor VIDEO

Oamenii legii erau de mai bine de şase luni pe urmele celor patru bărbaţi, care au furat ţigări din 60 de magazine. Marţi seară, poliţiştii şi mascaţii le-au organizat un flagrant. Suspecţii au încercat să scape, dar maşina le-a fost blocată de un autoturism al poliţiei.

„Pe la 1 si ceva am auzit scârţâituri, voci şi o bubuitură. O bubuitură foarte puternică urmată de alte bubuituri”, a relatat un martor la prinderea hoţilor

În urma accidentului, hoţii au fost răniţi, la fel şi doi ofiţeri ai echipajelor speciale. Ei au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. În urmă cu câteva luni, poliţiştii au mai încercat să îi prindă pe hoţi, dar tentativa lor a eşuat.

„Este vorba despre o grupare infracţională care, în decursul acestui an, a sustras din aproximativ 60 de societăţi comerciale din Bucureşti, şi judeţele limitrofe. Aceştia purtau cagule, iar în momentul verificării autovehiculului, au fost găsite mai multe unelte folosite pentru spargerea de societăţi comerciale”, a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt la IPJ Ilfov.

Prejudiciul în acest caz se ridică la aproximativ 500.000 de lei. Suspecţii riscă pedeapsa cu închisoare de la 3 la 18 ani pentru furt calificat.