Urări de ANUL NOU pe care le poţi trimite celor dragi

Noul an se apropie cu paşi repezi şi deja trebuie să ne gândim la mesajele pe care le vom trimite celor dragi la cumpana dintre ani. Dacă vă simţiţi mai puţin inspiraţi, vedeţi mai jos câteva urări de Anul Nou.

RomaniaTV.net
31 dec. 2012, 08:59
Urări de ANUL NOU pe care le poţi trimite celor dragi

Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce şi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere!

Mult belşug şi sănătate, să-ţi ofere Noul An! Multă dragoste în viaţă şi s-aduni ban după ban!

În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un an minunat!

La mulţi ani cu sănătate, Domnul să vă dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

Vă doresc ca în Anul Nou ce vine să aveţi parte de 12 luni de Sănătate, 52 de săptămâni de Fericire, 365 zile pline de Bogăţie, 8.760 de ore de Înţelepciune, 525.600 de minute de Bucurie, 31.536.000 de secunde petrecute alături de cei pe care îi iubeşti.

În seara dintre ani te invit sub o crenguţă de vâsc să ne punem aceeaşi dorinţă şi să o facem să se împlinească în anul ce va urma. Accepţi invitaţia?

Fie ca Anul Nou să-ţi aducă mai multe zâmbete decât împotriviri, mai multe reuşite decât înfrângeri şi mai multe împliniri decât te-ai gândit vreodată. LA MULŢI ANI!

Îţi urez o sărbătoare plină de pace, o petrecere de neuitat şi împlinirea celor mai îndrăzneţe vise pentru anul care vine. La mulţi ani!

Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma!

Fie ca bucuriile şi gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Un an nou fericit!

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă îţi doresc o vacanţă plină de linişte, odihnă, pace sufletească şi împlinire. Fie ca Anul Nou să te surprindă alături de cei pe care îi iubeşti.