Unii spun că ar trebui să fiu împuşcată, dar eu mă simt sexy: Cine e femeia care şi-a lăsat…barbă

O femeie şi-a lăsat să crească "la liber" barba cu care s-a ales după ce l-a născut pe fiul ei, acum 28 de ani, iar părul facial a început să îi crească "bărbăteşte".

09 apr. 2013, 18:32

Femeia cu barbă trăieşte în Germania. Are 49 de ani şi se prezintă ca fiind Mariam – şi atât – din motive de discreţie, ea nevoind să îi fie dezvăluită identitatea reală, scrie The Sun.

La emisiunea „This Morning”, Mariam, căreia i se mai spune şi „Doamna bărboasă”, le-a făcut gazdelor sale Holly Willoughby şi Phillip Schofield o dezvăluire şocantă: „Unii mi-au spus că există oameni care ar vrea să mă vadă împuşcată. Dar, pe de altă parte, sunt destul de mulţi oameni care îmi spun că am mare curaj şi că am inspirat şi alte femei să se elibereze” de prejudecăţi.”

Femeii a început să îi crească părul facial după ce l-a născut pe fiul ei, acum 28 de ani. Tot timpul trebuia să îşi penseze firele care îi apăreau pe faţă asemenea unui bărbat. În 2008 însă, Mariam s-a săturat şi s-a hotărât săm îşi lase să îi crească liber părul de pe faţă. ea şi-a anunţat intenţia faţă de familie şi de toţi pretenii şi cunoscuţii săi şi aşa s-a ales cu barbă şi mustăţi subţiri.

În timpul „experimentului” a ţinut un fel de jurnal pe blogul său, în care scria ce simte, ce i se întâmplă şi ce atitudini manifestă ceilalţi faţă de ea. „Mama m-a întrebat: Vrei să sperii lumea în halul ăsta?!… La început a fost răbdătoare, dar acum nu mai e şi îmi cere să încetez cu chestia asta”, a povestit femeia cu barbă.

Citeşte şi: Cele mai sexy vedete cu barbă

Ea a mărturisit că această decizie şi rezultatele pe care le-a obţinut prin aplicarea ei au ajutat-o să îşi recapete încrederea în sine şi chiar să se simtă sexy cu barba care i-a crescut. Mai mult decât atât, se simte în stare şi de o relaţie de cuplu simţindu-se pregătită să iubească din nou. „Am mult mai multă încredere în mine şi mă cunosc mai bine decât atunci când eram tânără…Sunt fericită!”, spune Mariam. 

Citeşte şi: Femeia cu barbă şi mustaţă nu se mai ascunde. Şi-a lăsat părul facial să îi crească