Unei MAME nu i-a venit să creadă când s-a trezit cu FETIŢA sa de DOI ANI la uşă, cu toate că o lăsase la creşă

O mamă din Marea Britanie a fost şocată atunci când s-a trezit cu copilul ei, de doar doi ani, la uşă, cu toate că îl lăsase la creşă. Astfel, fetiţa a reuşit să evadeze după ce o îngrijitoare a lăsat uşa deschisă. Mai mult, micuţa a traversat mai multe străzi, a trecut prin câteva tunele pietonale şi a înfruntat un trafic aglomerat pentru a ajunge acasă.

07 sept. 2013, 05:01

Fetiţa de doi ani a fugit din creşă şi a mers singură aproape un kilometru, înainte să bată la uşa mamei şi să îi spună că a ajuns acasă, potrivit The Sun.

Citeşte şi Prima zi de grădiniţă: cum va reacţiona copilul când va fi pentru prima oară acolo?

Mami, sunt acasă„, a spus fetiţa în timp ce se afla în pragul uşii.

Louise Hiltona trebuit să treacă printr-o mică pădure, a trecut pe sub două pasaje pietonale şi a traversat mai multe străzi cu un ursuleţ de pluş în braţe pentru a ajunge acasă, după ce a fost lăsată să meargă singură la toaleta creşei. Cu toate acestea, atunci când micuţa a descoperit că una dintre uşi era deschisă, ea plecat pur şi simplu. Copila a evadat din creşă în cea de-a treia zi de grădiniţă.

Citeşte şi Cum să pregăteşti copiii pentru şcoală, grădiniţă sau creşă

Îţi poţi imaginea un copil de doi ani să bată la uşă şi să spună „Mami, sunt acasă?”. Nu era niciun adult prin preajmă. Ea ţinea un ursuleţ de pluş în mână şi mi-a spus că ei nu îi place şcoala. Acum se află în altă creşă, dar nu cred că va rezista nici acolo foarte mult„, a declarat Samantha, mama minorei, care este însărcinată în cinci luni cu cel de-al doilea copil.