Unde sunt cele mai dotate femei din lume. Vezi pe ce loc se află România

Ştim că majoritatea femeilor pun accent pe un bust destul de voluminos şi recurg la operaţii complicate şi costisitoare pentru a a-şi mări sânii. Site-ul targetmap.com a publicat o hartă cu zonele din lume unde se află femeile cu sânii cei mai mari.

RomaniaTV.net
27 apr. 2012, 09:41

Se pare că aerul nordic este cel mai prielnic pentru că femeile din Rusia, Norvegia, Finlanda, Suedia şi Danemarca sunt cele mai dotate din lume. 

Pe poziţia a doua se află femeile din Statele Unite ale Americii, Venezuela, Columbia, Islanda, Olanda, Germania, Austria, Ungaria, Bosnia şi Herţegovina şi Bulgaria.

Nici la capitolul sâni nu suntem printre primele ţări din lume. România se află alături de Marea Britanie, Ucraina, Franţa, Canada, Australia, Brazilia, Chile, Argentina, Elveţia şi Italia.

Pe locul patru se află femeile din Mexic, Spania, Portugalia, India, Turcia, Iran, Moldova, Irlanda şi multe alte ţări de pe continentul african şi Orientul Mijlociu.

Pe ultimul loc se află află femeile din China, Japonia, Coreea de Sud, Coreea de Nord, Thailanda, Indonezia, Peru, Bolivia şi mai multe ţări de pe continentul african.