Unde se deschide primul restaurant Subway din România. Nu în Bucureşti

Cel mai mare lanţ de restaurante din lume, Subway a decis care va fi prima locaţie din România. Compania a dat drumul şi la site-ul oficial.

13 feb. 2012, 08:21
Unde se deschide primul restaurant Subway din România. Nu în Bucureşti

Prima unitate Subway din România se va deschide în Iaşi, pe strada Sărăriei, potrivit site-ului oficial al companiei. Cel mai probabil, spaţiul închiriat de Subway pentru prima sa unitate din România este în Iulius Mall, care are adresa pe această stradă.  De asemenea, pe harta cu locaţiile restaurantelor din întreaga lume este bifat şi Bucureştiul. Nu se specifică însă adresele exacte. În urmă cu două săptămâni, RTV.NET a anunţat în exclusivitate că americanii de la Subway vor deschide în perioada următoare 18 unităţi pe plan local, În Bucureşti, Iaşi, Cluj şi Timişoara, contractele de franciză pentru acestea fiind deja semnate.

Potrivit cerinţelor standard pentru un restaurant Subway, unităţile aflate în galeria centrelor comerciale vor avea o suprafaţă cuprinsă între 35 şi 6o de metri pătraţi şi o vitrină de minimum 5 metri, în timp ce unităţile separate vor fi amplasate la parterul unor clădiri şi vor avea între 100 şi 200 de metri pătraţi.

Faptul că Subway va deschide în curând pe plan local este demonstrat şi de faptul că site-ul în limba română al lanţului de restaurante este deja funcţional. Aici se pot afla informaţii despre companie dar şi meniul noilor restaurante. Clienţii Subway vor putea degusta 7 tipuri de sandwich-uri Classic, 3 tipuri de tortilla, 4 tipuri de sandwitch-uri slabe în grăsimi, 4 sortimente de salate dar şi fursecuri şi chipsuri.

Stirea se actualizează.