Una dintre persoanele decedate în accidentul din Muntenegru, rudă cu fostul ministru al Apărării

Femeia din Piteşti moartă în accidentul din Muntenegru era pensionară şi "era inima satului Crucişoara", reuşind să strângă bani pentru a renova biserica din localitate, a spus primarul comunei Cocu, de care aparţine satul. Edilul a mai precizat că, din "câte ştie", femeia era verişoară cu Gabriel Oprea.

26 iun. 2013, 16:52
Una dintre persoanele decedate în accidentul din Muntenegru, rudă cu fostul ministru al Apărării

Gherghina Buidan era pensionară şi avea doi copii căsătoriţi.

„E născută în comuna Cocu, sat Crucişoara, dar avea domiciliul în Piteşti. În ultimul timp venea mai des pe la noi, era pensionară şi venea la casa părintească. Din câte ştiu eu, era verişoară cu domnul Gabriel Oprea. Am văzut-o acum o lună în satul Crucişoara, unde a fost o slujbă de pomenire a părinţilor domnului Oprea. Doamna era «inima satului». Ea a reuşit să strângă bani de la rude şi prieteni şi a renovat biserica din Crucişoara, a refăcut pictura interioară, parchetul, uşile şi ferestrele, a instalat centrala termică şi vroia să refacă şi pictura exterioară a bisericii, care este degradată. Era bucuroasă că primăria a turnat asfalt pe şapte kilometri, în tot satul, şi m-a felicitat Va fi înmormântată mâine (joi-n.r.) la Cocu, în cimitirul bisericii pe care a renovat-o în satul natal, Crucişoara. A fost adusă la casa părintească astăzi, iar de înmormântare se vor ocupa verişorii dânsei şi fostul soţ cu care era în relaţii foarte bune, chiar dacă divorţase”, a declarat Gheorghe Țucă, primarul din Cocu, localitatea natală a femeii, potrivit Mediafax.

Potrivit autorităţilor locale, femeia avea o firmă la Piteşti.

Un autocar cu turişti români s-a răsturnat, duminică, într-o prăpastie, în Muntenegru. În urma accidentului şi-au pierdut viaţa 18 persoane, iar alte 29 au fost rănite.

Citeşte şi: MĂRTURIA unei victime în accidentul din Muntenegru: „M-am trezit şi eram toţi împrăştiaţi pe stânci”