Una dintre cele mai sexy vedete din România şi-a RISCAT viaţa pentru un tatuaj într-o zonă DELICATĂ

Este frumoasă, sexy, iar în cel mai nou videoclip al ei joacă rolul unei poliţiste. Mai mult, faimoasa cântăreaţă de orgine rusă şi-a tatuat o notă muzicală într-o zonă delicată, lucru care ar fi putut să îi pună în pericol viaţa.

04 apr. 2013, 16:52

Adoptată acum mai bine de 15 de poporul români, frumoasa Evve a lăsat în urmă frica şi şi-a tatuat o notă muzicală pe gât, în zona laringelui, cu toate că mai mulţi artişti tatuatori au refuzat acest tatuaj delicat care ar fi putut să îi pericliteze atât vocea, cât şi viaţa.

Citeşte şi Miley Cyrus şi-a făcut un nou tatuaj: Un desen al lui Leonardo da Vinci FOTO

Citeşte şi Megan Fox şi-a făcut un nou tatuaj, inspirat din Shakespeare FOTO

„Am găsit cu greu pe cineva care să accepte să-mi facă un tatuaj. Asta pentru că mi l-am dorit în zona laringelui. Am vrut foarte mult să am „însemnată”, pe trupul meu, muzica, marea mea pasiune. Mi-am riscat viaţa, dar s-a meritat. A fost o experienţă dureroasă, dar cu o satisfacţie mare în prezent”, a spus Evve.

Citeşte şi Justin Bieber are un nou tatuaj. Vezi cărei persoane speciale l-a dedicat

Artista a lansat videoclipul pentru piesa „Leya”, filmat cu regizorul Alex Ceauşu, unde a jucat rolul unei poliţiste. Ea ajută două tinere să evadeze dintr-o inchisoare, pentru a-şi continua în libertate povestea lor de iubire.