Tânăr lovit cu pumnii de controlorii de autobuz. Martorii spun că băiatul nu avea bilet VIDEO

Bătaie între controlori şi un călător. Incidentul a a vut loc la Cluj, iar martorii spun că tânărul a fost lovit cu palmele şi pumnii de controlori pentru că nu ar fi avut bilet. Conducerea societăţii de transport din Cluj a deschis o anchetă în acest caz.

11 feb. 2013, 07:57
Tânăr lovit cu pumnii de controlorii de autobuz. Martorii spun că băiatul nu avea bilet VIDEO

Scandalul a izbucnit când un tânăr a urcat în autobuz şi a cerut un bilet, pe care l-a primit de la un alt călător. Controlorii, care erau deja în autobuz, au considerat că tânărul ar trebui sancţionat şi l-au dat jos la următoarea staţie, unde, potrivit martorilor, l-au agresat.

„Cei doi controlori l-au luat de gât şi l-au trântit pe chioşcul de ziare s-au bătut, s-au lovit de nişte bătrânele care stăteau în staţie după care s-au calmat când au văzut camerele de filmat”, spune un martor.

„O sărit pe bietul băiat, eu stăteam cu sora mea în staţie şi peste noi au venit toţi trei, numai că nu ne-au pus la pământ şi-mi zice scroafă bătrână. Aşa se comportă un controlor, că sunt mama lui nesimţitul”, a spus o femeie.

Controlorii neagă acuzaţiile şi spun că nu a fost nicio bătaie.

„Un contravenient a fugit şi noi am vrut să-l ţinem până vine poliţia. Toată lumea a sărit pe noi că noi nu avem nici un drept. Voi cetăţenii aveţi drepturi şi obligaţii, nu? A sărit pe noi şi lume zice că noi suntem de vină. Nu a fost nicio bătaie„, a spus un controlor, potrivit România TV.

Reprezentanţii Regiei Autonome pentru Transport Urban Cluj au deschis o anchetă în acest caz, iar dacă se dovedeşte că angajaţii au încălcat regulamentul vor fi sancţionati, riscând să-şi piardă locul de muncă.