Un tânăr din Capitală, aflat la o petrecere privată, a fost bătut de poliţişti

S-a ales cu o bătaie zdravănă din partea poliţiştilor şi cu o amendă de 4.000 de lei. Este vorba de un tânăr de 25 de ani din Capitală, care era la o petrecere privată. Deranjaţi de muzică, vecinii au chemat poliţia. Tânărul susţine că a fost bătut crunt de oamenii legii.

28 apr. 2013, 08:57
Un tânăr din Capitală, aflat la o petrecere privată, a fost bătut de poliţişti

Tânărul de 25 de ani era la o petrecere, alături de prieteni. Vecinii au fost deranjaţi de muzica dată prea tare, aşa că au chemat poliţia. Patru ofiţeri s-au prezentat la domiciliul tinerilor şi le-au cerut să se legitimeze. În acel moment, Adrian susţine că a fost dus la lift de poliţişti şi a fost bătut cu pumnii şi cu picioarele.

„M-au tras afară, m-au trântit pe jos, m-au băgat în lift, m-au bătut, după care m-au dus jos, în faţa maşinii. Erau trei poliţişti şi o doamnă poliţistă. M-au încătuşat, nefăcând absolut nimic”, a declarat tânărul.

A fost încătuşat şi dus la secţia 25 de poliţie. Acolo, băiatul a vrut să îşi sune tatăl, pentru a-i povesti ce s-a întâmplat, însă poliţiştii i-au luat telefonul şi buletinul, i-au întocmit proces verbal şi i-au dat o amendă de 4.000 de lei.  

L-au bătut în continuare, aşa că băiatul a cerut intervenţia unui echipaj de prim ajutor. Prietenii tânărului, care se aflau cu el la secţie, au sunat la 112 şi băiatul a fost transportat la spital. Adrian are o fractură de piramidă nazală şi cinci coaste rupte.

Părinţii tânărului îi vor da în judecată pe poliţiştii care le-au bătut băiatul.