Un tânăr care a violat o fată de 14 ani, căutat de poliţiştii vasluieni

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din localitatea vasluiană Dumeşti, este căutat de poliţişti, fiind suspectat că a violat o adolescentă de 14 ani pe un câmp din apropierea satului, acolo unde copila a fost dusă cu forţa de către presupusul violator, transmite corespondentul MEDIAFAX.

RomaniaTV.net
25 sept. 2012, 14:57
Un tânăr care a violat o fată de 14 ani, căutat de poliţiştii vasluieni

Potrivit cercetărilor desfăşurate de organele de anchetă, fata de 14 ani a fost scoasă din discoteca din sat şi dusă cu forţa pe un câmp din apropierea localităţii Dumeşti, unde apoi a fost violată de către tânărul în vârstă de 26 de ani.

Abandonată pe câmp, copila a reuşit să ajungă până acasă, povestind părinţilor calvarul prin care a trecut.

„Minora prezenta leziuni în zona bărbiei şi a gâtului cum, cel mai probabil, a fost ţinută de către autor în momentul consumării actului sexual. De altfel, medicii legişti atestă fără dubiu existenţa unei deflorări recente a copilei de 14 ani. În consecinţă, au fost demarate cercetări împotriva lui Neculai Lela sub acuzaţia de viol, însă acesta se sustrage urmării penale, fiind căutat de către poliţişti”, a declarat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Ovidiu Berinde.

Anchetatorii cred că autorul violului de la Dumeşti a fugit din localitate, cel mai probabil spre Bucureşti, în încercarea de a-şi pierde urma.