Fiul unui fost poliţist, cercetat după ce a spart vitrinele mai multor magazine din Câmpulung VIDEO

Un tânăr de 23 de ani, fiul unui fost poliţist din Argeş, este cercetat penal după ce a spart vitrinele mai multor magazine din Câmpulung Muscel şi a avariat maşina unor cetăţeni cehi, lovindu-le cu pumnii şi cu picioarele.

24 ian. 2013, 06:24
Fiul unui fost poliţist, cercetat după ce a spart vitrinele mai multor magazine din Câmpulung VIDEO

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, proprietarii spaţiilor comerciale au spus că tânărul, care consumase băuturi alcoolice, nu a furat din marfă, ci a provocat doar distrugeri.

„Nu a luat nimic, doar a distrus, iar la Poliţie a declarat că băuse şi nu era conştient de faptele sale. Vacarmul i-a alertat pe localnici, care au sunat la 112. Mătur cioburile, este a treia oară când se sparg geamurile, data trecută la vecina, acum la mine. Sunt sparte multe geamuri pe stradă, paguba este de 2-3 milioane de geam pentru fiecare”, a declarat proprietara unuia dintre magazinele avariate.

De asemenea, tânărul a avariat maşina unor cetăţeni din Cehia veniţi la Câmpulung Muscel în interes de serviciu.

Pe numele tânărului de 23 de ani, din Câmpulung Muscel, fiul unui fost poliţist, s-a întocmit dosar penal pentru distrugere.

„S-a deschis dosar penal în acest caz, cercetările continuă, iar la finalizarea anchetei se vor lua măsurile care se impun”, a declarat şeful Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Câmpulung Muscel, subcomisar Aliodor Duţă.