Un tabloid din Irlanda a publicat 10 fotografii cu Kate Middleton topless

Scandalul fotografiilor toples cu soţia prinţului William continuă. După ce pozele au apărut în presa de scandal din Franţa, ele au fost preluate şi de o publicaţie din Irlanda. Mai mult, o revistă italiană şi-a anunţat intenţia de a publica luni imaginile scandaloase. Revista franceză dar şi cea italiană aparţin aceluiaşi trust de presă, condus de fiica fostului premier italian Silvio Berlusconi.

RomaniaTV.net
16 sept. 2012, 08:27
Un tabloid din Irlanda a publicat 10 fotografii cu Kate Middleton topless

În două pagini ale tabloidului au apărut 10 poze cu Kate Middleton dezbrăcată pe o plajă din Franţa. Redactorul-şef al publicaţiei a susţinut că este datoria ziarului către cititori să publice acele imagini.

„Ea nu va fi regina noastră şi nu ne va conduce într-un fel sau altul. Şi chiar sunt nişte poze foarte bune. Sunt absolut şocat că Kate Middleton crede că, fiind cea mai fotografiată femeie din lume, cred că una dintre cele mai faimoase persoane din lume, dacă apare în sânii goi într-o zonă publică, lumea nu va fi interesată”, a declarat Michael O’Kane, redactor-şef Irish Daily Star.

Chiar şi aşa, locuitorii din Dublin critică decizia ziarului.

După ce casa regală a dat în judecată revista din Franţa publicaţiile britanice au decis să nu difuzeze imaginile cu ducesa de Cambridge. Decizia irlandezilor de a face publice imaginile i-a înfuriat pe co fondatorii britanici ai tabloidului care au anunţat că vor renunţa la orice colaborare cu ziarul irlandez.

Scandalul este departe de a se fi terminat. Luni, publicaţia italiană „Chi” va tipări fotografiile toples cu ducesa. Atât revista franceză care a lansat pe piaţă imaginile cât şi publicaţia italiană aparţin aceluiaşi trust de presă, Mondadori, condus de nimeni alta decât de fiica fostului premier italian Silvio Berlusconi.