PIERDUT ÎN ROMÂNIA. Vezi ce a păţit un şofer german care s-a lăsat ghidat de GPS VIDEO

Un şofer german de TIR s-a trezit la 1.000 de metri altitudine, în Munţii Poiana Ruscă din Hunedoara, în loc să ajungă la destinaţie, în Timişoara, după ce s-a lăsat ghidat de GPS. Mai rău este că bărbatul a rămas înzăpezit, ajungând pe un drum comunal, aşa că nu a mai putut nici să înainteze, nici să întoarcă. A fost nevoie de intervenţia mai multor utilaje de deszăpezire, care s-au chinuit ore întregi să deblocheze drumul.

RomaniaTV.net
25 feb. 2012, 14:53
PIERDUT ÎN ROMÂNIA. Vezi ce a păţit un şofer german care s-a lăsat ghidat de GPS VIDEO

Pentru şofer se pare că nu a contat că se află pe un drum tot mai îngust, într-un peisaj tot mai sălbatic, dacă GPS-ul i-a spus să meargă pe acolo. Când a văzut că a rămas blocat, bărbatul a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

Nu doar cetăţeanul german a rămas blocat, ci şi alţi şoferi care locuiau în zonă şi care nu au mai putut trece din cauza TIR-ului.

Şoferul german plecase de la Bucureşti spre Timişoara, unde trebuia să ducă echipamente medicale. El a ieşit de pe drumul naţional, pentru că aşa i-a indicat GPS-ul şi a intrat pe un drum judeţean şi apoi pe unul comunal.

La următoarea cursă pe care o va face, bărbatul a promis că îşi va lua o hartă.