Un şofer a chemat poliţia după ce s-a SPERIAT de un pod

Un englez care suferă de gefirofobie, o frică neîntemeiată de poduri, a sunat la poliţie pentru a-l ajuta să traverseze un pod, în momentul în care sistemul de navigaţie i-a indicat faptul că trebuie să treacă peste râul Tamisa. Bărbatul a fost transportat de o maşină de poliţie pe celălalt mal, în timp ce maşina lui a fost tractată.

05 mart. 2013, 19:36
Un şofer a chemat poliţia după ce s-a SPERIAT de un pod

Cu toate că gefirofobului i s-a spus că poate trece printr-un tunel în loc să traverseze podul, bărbatul a refuzat sfatul oamenilor legii. Şoferului s-a oprit pe marginea drumului, aşteptând ajutor, cu toate că putea să evite un pod. El s-a simţit prea speriat pentru a continua cursa, potrivit The Guardian.

Citeşte şi La 20 de ani, nu e în stare să meargă singură la toaletă, pentru că îi e frică. Află de ce! VIDEO

Din cauza unui viraj greşit, conducătorul auto a ajuns pe o rută necunoscută. Incidentul a avut loc în cursul zilei de luni dimineaţa, în oraşul Kent. Şoferul a anunţat poliţia şi a cerut ajutorul. Operatorul a stat la telefon cu bărbatul îngrozit, până în momentul în care a fost localizat de o patrulă de poliţie. Ofiţerii l-au traversat pe bărbat podul, ca pasager în maşina poliţiei, înainte să îl lase să îşi continue drumul.

Citeşte şi Cum se manifestă anxietatea socială la copii

Incidentul arată cât de în serios luăm apelurile pe care le primim de la public. Mereu răspundem la telefon şi încercăm să ajutăm”, a declarat inspectorul Paul Sellwood, ofiţer al poliţiei din Kent.

Gefirofobia sau frica de poduri reprezintă o frică anormală, iraţională şi persistentă de poduri, mai ales de a trece podurile. Cei care suferă de această fobie, acuză anxietate şi în momentul în care realizează că frica lor este iraţională.

Citeşte şi Cum să învingi fobia zilei de luni