Un român şi-a ucis soţia în Austria, dar a îngropat-o în Covasna

Un român care şi-a ucis soţia în Austria şi pe care a îngropat-o apoi în Biborţeni, judeţul Covasna, a primit închisoare pe viaţă.

RomaniaTV.net
13 sept. 2012, 11:47
Un român şi-a ucis soţia în Austria, dar a îngropat-o în Covasna

La începutul lunii aprilie 2011, criminaliştii austrieci şi români au descoperit cadavrul femeii de 55 de ani în Biborţeni, Covasna. Principalul suspect a devenit rapid chiar soţul ei, scrie jurnalul.ro.

Cuplul se mutase în Austria de aproape 30 de ani şi avea trei fete, însă nu era o familie fericită, potrivit anchetatorilor. Ea lucra într-un supermarket din Baden, iar el era şomer. În momentul când femeia şi-a dat seama că propriul soţ îi fura din bani ca să îi cheltuiască cu amanta, l-a anunţat că divorţează.

Femeia a murit în luna februarie, iar cadavrul i-a fost descoperit în aprilie, în România. Ea fusese lovită în cap cu un obiect ascuţit, iar apoi a fost ucisă prin asfixiere. Bărbatul spune că a găsit-o moartă în casă şi a dus-o la Biborţeni, întrucât îi promisese că amândoi vor fi înmormântaţi acolo.

Procesul a început în decembrie 2011, iar săptămâna aceasta judecătoria Wiener Neustadt a anunţat verdictul: închisoare pe viaţă.