Un recidivist, condamnat la închisoare după ce a violat o fată de 14 ani pe un mormânt

Un recidivist din comuna vasluiană Creţeşti a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la şapte ani de închisoare după ce, la sfârşitul anului trecut, a violat o fată de 14 ani, mai întâi pe un mormânt din cimitir, iar apoi într-o pădure de la marginea satului.

RomaniaTV.net
01 feb. 2013, 20:03
Un recidivist, condamnat la închisoare după ce a violat o fată de 14 ani pe un mormânt

Magistraţii Tribunalului Vaslui l-au condamnat la şapte ani de închisoare pe Ionuţ Fulga, tânărul de 26 de ani care, la mijlocul lunii noiembrie 2012, a abuzat sexual de o fată de 14 ani, din localitatea Creţeşti.

Pe lângă această condamnare, tânărul a primit alte două pedepse cu închisoarea, respectiv cinci ani pentru lipsire de libertate şi trei ani pentru violare de domiciliu, urmând ca Ionuţ Fulga să execute pedeapsa cea mai grea, de şapte ani de detenţie.

Potrivit rechizitoriului procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, tânărul a intrat pe timpul nopţii în locuinţa fetei de 14 ani, cunoscând faptul că tatăl acesteia este plecat la serviciu, şi, după ce a lovit-o peste faţă, a încercat să o violeze. Numai că, între timp, în locuinţă şi-a făcut apariţia un frate mai mic al fetei, în vârstă de 12 ani, care a fost alungat din casă de către bărbat.

Speriat de unele zgomote care se auzeau în apropierea locuinţei, arată anchetatorii, Ionuţ Fulga a luat-o pe fată şi a dus-o cu forţa până în cimitirul din localitate, unde a violat-o pe un mormânt. Întrucât tânărului i s-a părut că aude diverse zgomote în cimitir, a forţat-o pe fată să meargă în pădurea de la marginea satului, unde, din nou, a abuzat sexual de ea.

A doua zi, Ionuţ Fulga a fost prins de poliţişti şi, pe baza probatoriului strâns de către anchetatori, inclusiv certificatul medico-legal din care rezulta că fata a fost dezvirginată în urma unei agresiuni sexuale, Ionuţ Fulga a fost prezentat în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Magistraţii Tribunalului Vaslui şi-au însuşit propunerea procurorilor şi au emis mandat de arestare preventivă pe numele tânărului sub acuzaţiile de viol şi violare de domiciliu.

Ionuţ Fulga este recidivist, după ce a mai executat o pedeapsă de trei ani şi două luni de închisoare pentru violare de domiciliu şi furt. De altfel, tânărul ieşise de o lună de zile de închisoare înainte de a o viola pe fata de 14 ani.