O căţea cu o sarcină falsă a ADOPTAT un pui de suricată abandonat de mamă

Un pui de suricată a fost abandonat de mama lui imediat după ce a venit pe lume. Cei de la  Mablethorpe Seal and Animal Sanctuary, din Lincolnshire au încercat să îi găsească o altă mamă care să îl alăpteze.

RomaniaTV.net
12 apr. 2013, 20:06

După ce mama lui l-a respins, cei care aveau grijă de puiul de suricată de la Mablethorpe Seal and Animal Sanctuary din Lincolnshire credeau că va muri. Au încercat trotuşi să îi găsească o „mamă” care să îl alăpteze.

Mai în glumă, mai în serios, Dennis Drew, propietarul sanctuarului pentru animale, a avut ideea de a-l prezenta pe puiul de suricată abandonat, Wilson, unui animal din cu totul altă specie, acesta fiind o femelă Chihuahua, Kimi, care tocmai trecuse printr-o „sarcină falsă”.

Mare i-a fost mirarea lui Denis când a văzut că femela Chihuahua l-a adoptat imediat, fără rezerve, începând să-l alăpteze ca şi cum ar fi fost puiul ei.

După primele două luni petrecute împreună, Wilson a crescut şi s-a făcut puternic, iar Kimi este o mamă foarte mândră de puiul care chiar crede că este al ei. Acum, Wilson are 18 luni şi cei doi sunt de nedespărţit, iar pe unde apar, fac senzaţie. Suriacata a început să se comporte ca un câine adevărat, iar când sună cineva la sonerie şi Kimi se duce la uşă să latre, Wilson face şi el la fel, imitând cât se poate de bine lătratul „mamei” sale. Numai că, în curând Wilson va fi reintrodus în familia lui de „baştină”, de suricate.