Un preot moldovean s-a fotografiat în rochie de mireasă. Nevasta l-a pârât că este homosexual

Un preot din Republica Moldova a stârnit indignarea multor feţe bisericeşti, după ce a fost publicată o fotografie în care bărbatul apare într-o ipostază de neînchipuit pentru un slujitor al Domnului, îmbrăcat în rochie de mireasă.

RomaniaTV.net
07 iun. 2012, 12:57

Numele preotului Ioan Cotorobai, din satul Răzeni, raionul Ialoveni, nu apare pentru prima dată într-un scandal sexual, scrie libertatea.ro. Potrivit publicaţiei timpul.md, bărbatul a primit interdicţia de a mai oficia slujbe în 2001, când doi tineri l-au acuzat că „le-ar fi băgat mâna în pantaloni şi ar fi încercat să-i sărute”. Părintele a negat categoric faptele şi i-a dat în judecată pe cei doi, reuşind să câştige procesul.

Anul trecut, Cotorobai a primit iar aceeaşi interdicţie, după divorţul intentat soţiei sale. Furioasă că preotul vrea să obţină custodia celor trei copii ai lor, femeia a decis să anunţe Mitropolia despre calvarul prin care a trecut. „Îmi aducea în casă bărbaţi cu care recunoştea că întreţine relaţii sexuale. Odată, la ziua lui de naştere, l-a adus pe unul care a rămas la noi. Mi-a spus că vrea să se culce cu el. A doua zi, m-a rugat să-l fotografiez în rochie de mireasă„, a mărturisit femeia, care susţine că părintele obişnuia să o şi bată.