Un preot din Vaslui a făcut scandal după ce a fost prins beat la volan VIDEO

A uitat de cele sfinte, chiar în timpul postului de Crăciun. Un preot din Vaslui a băut, a urcat la volan şi a înjurat ca la uşa cortului după ce a fost prins de poliţişti. Preotul a refuzat să i se recolteze probe biologice, iar la spital a făcut un circ de pomină.

RomaniaTV.net
19 dec. 2012, 07:10
Un preot din Vaslui a făcut scandal după ce a fost prins beat la volan VIDEO

Preotul a fost oprit de poliţiştii în trafic, în timp ce se întorcea de la parohie spre casă. A refuzat să fie verificat cu alcooltestul şi a devenit recalcitrant. A fost dus apoi la spital, unde a jignit personalul medical.

„La spital am refuzat să mi se ia probe biologice, pentru că dumnealor dau cu chestii cu spirt şi când trag cu seringa se poate interpreta. Aveam dreptul să chem un apărător”, a spus preotul.

Şi în faţa sediului poliţiei, preotul a făcut circ. „Am avut o zi foate uşoară, numai că am o zi grea cu proştii ăştia ai societăţii (poliţiştii – n.r.)”, a mai precizat acesta.

Când a ieşit de la audieri, preotul nu a mai recunoscut că a condus beat. A spus că a condus un prieten de-al său. Mai mult, el a acuzat poliţiştii că l-au bătut. „Am fost lovit. Am vrut să dau o declaraţie în acest sens. O să mă duc la medicul legist. M-au lovit cu un corp tare, contondent”, a explicat părintele.

Preotul a rămas fără permis şi s-a ales şi cu dosar penal. Părintele nu este la prima abatere de acest gen. El a mai fost prins băut la volan şi a fost implicat şi într-un scandal în parohie, fiind acuzat că i-ar fi lovit pe enoriaşi.