Un PREOT BEAT a provocat un GRAV ACCIDENT RUTIER. Trei persoane, dintre care doi copii, rănite

Un preot beat a provocat un accident rutier în Constanşa, joi după-amiază, informează România TV. Patru maşini au fost lovite şi trei persoane, dintre care doi copii, au fost rănite.

RomaniaTV.net
31 ian. 2013, 14:47
Un PREOT BEAT a provocat un GRAV ACCIDENT RUTIER. Trei persoane, dintre care doi copii, rănite

Potrivit poliţiştilor Serviciului Rutier, Valeriu Roman, în vârstă de 49 de ani, preot la Biserica „Sf. Mina” din Constanţa, a condus, joi după-amiază, un autoturism pe Bulevardul 1 Mai din Constanţa, iar la un moment dat a pierdut controlul direcţiei, a intrat pe contrasens şi a lovit două maşini care circulau regulamentar.

În urma impactului, autoturismul condus de preot s-a răsturnat, iar doi copii, pasageri într-unul din autoturismele lovite, au fost răniţi uşor.

Preotul a fost testat de poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa, fiind depistat cu o alcoolemie de 0,96.

În urma accidentului în care a fost implicat Valeriu Roman, Permanenţa Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Tomisului, convocată în regim de urgenţă, a luat decizia suspendării acestuia atât din funcţia de preot slujitor, cât şi din cea de consilier cultural pe care o avea în cadrul instituţiei.

„De asemenea, Arhiepiscopia Tomisului condamnă comportamentul acestuia din timpul anchetei pe care poliţia o desfăşoară. Suntem alături de persoanele care au avut de suferit de pe urma acestui accident şi sperăm în însănătoşirea lor cât mai rapidă”, se precizează într-un comunicat al Arhiepiscopiei Tomisului, preluat de Mediafax.